Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.
Rekomenduojami straipsniai
Labai vertinga informacija bulvių fotografija - matyti, kad nemokšiškai apipjaustytos buku peiliu. Visa kita - visiškas skiedalas
Pritariu Audriui.Tik sudėtį to"stebuklo"reikia pradeti nuo 43% druskos,o tik paskui dziovinti augalai...Dar agurkėlį ir jau geriau graikiškasis dzadziki/tzatziki padažas.
svarbiausia nenusakomam skoniu tai persiladas : dziovinti cesnakas, petrazoles ir druska (uz brangiai). Cesnaka sviezia jau deda, tai idek ir tas petrazoles sviezias ir druska normalia (ne himalaju juros kalnu ozhio apslapinta).
Druskos nera pirkti.