respublika.lt

Ką žada žvaigždės sekmadieniui? (Birželio 18 d.)

(0)
Publikuota: 2022 birželio 18 22:00:00, Eltos inf.
×
nuotr. 1 nuotr.
Rožės žiedas. EPA - Eltos nuotr.

Astrologinė prognozė birželio 18 - ajai, sekmadieniui

 

AVINAS. Šiandien jums norėsis tik tinginiauti ir nieko neveikti. Galbūt sudomins dvasinės praktikos, meninė kūryba, parodos, virtualios kelionės. Regis, kitiems atrodysite atitrūkę nuo realybės.

JAUTIS. Jums bus nesunku susirasti įdomią, malonią kompaniją laiko praleidimui. Domins įvairūs renginiai ir turbūt kažkur dalyvausite. Naujų pažinčių lengvai užmegsite ir internete. Džiugins komplimentai, romantiškos viltys.

DVYNIAI. Nesibodėsite būti viešumoje, sieksite dėmesio, stengsitės kuo nors pasižymėti, net jei sulaukiate aibės apkalbų ir nesupratimo. Turite teisę saviraiškai, jei tai kitiems nekenkia.

VĖŽYS. Smagiausia šiandien būtų pakeliauti kartu su mylimu žmogumi ar aplankyti parodą, nueiti į teatrą. Visgi gali būti, kad teks imtis protinio darbo, mokytis ar pan.

LIŪTAS. Šiandien būsite linkę dairytis prabangesnių prekių, labiau išlaidauti. Regis, jus domins psichologiškai sudėtingos situacijos, komplikuotos asmenybės. Jausitės galintys kitiems pasitarnauti savo įžvalga ir patirtimis.

MERGELĖ. Į jūsų iniciatyvą meilės srityje tikriausiai bus atsakyta. Seksis megzti ir atnaujinti įvairius ryšius. Draugiškas elgesys, dėmesys kitiems jums suteiks populiarumo. Visgi pasisaugokite nesąžiningų žmonių.

SVARSTYKLĖS. Šiandien būkite dėmesingi aplinkiniams, bet kartu neužmirškite ir savo poreikių. Pasidairykite ko nors gražaus savo kūnui ir sielai, apsilankykite grožio salone ar pan.

SKORPIONAS. Tai galėtų būti sporto, meilės, žaidimų, kūrybos diena. Labiau nei paprastai jums patiks leisti laiką su vaikais, augintiniais. Galite pasireikšti scenoje ar sporto aikštelėje. Nepraleiskite pro ausis gerų pasiūlymų.

ŠAULYS. Domėsitės galimybėmis geriau susitvarkyti namus ar aplinką, pagerinti gyvenimo sąlygas. Būsite nusiteikę papildomai padirbėti, kad papildytumėte šeimos biudžetą.

OŽIARAGIS. Būsite nusiteikę apsipirkinėti, susitikti ir paplepėti su giminaičiais, draugais, kaimynais. Įsimintinų įspūdžių suteiktų ekskursijos, romantiški pasimatymai.

VANDENIS. Šiandien būsite praktiški, bet kartu kūrybingi. Galite įsigyti originalų drabužį, aksesuarą, reikalingą prietaisą. Sunku bus atsispirti šventinių nuolaidų magijai ir galite prisipirkti nereikalingų daiktų.

ŽUVYS. Ši diena palanki įvairiai trumpalaikei veiklai. Dominančiam asmeniui galite padaryti įspūdį ar net labai sužavėti. Visgi nebūkite patiklūs, nes kai kurie žmonės tuo mielai pasinaudos, kad jus apgautų.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
0
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar Jums dažnai tenka naudotis mokamomis medicininėmis paslaugomis?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kaip vertinate savo ekonominę padėtį?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+3 +6 C

0 +6 C

+1 +9 C

+4 +7 C

+8 +14 C

+13 +16 C

0-5 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s