respublika.lt

Dainų šventės organizatoriai: penktadienį prasidės prekyba bilietais į generalinę Ansamblių vakaro repeticiją

(18)
Publikuota: 2024 gegužės 10 08:15:00, Viktorija Smirnovaitė, Elta
×
nuotr. 1 nuotr.
Penktadienį prasidės prekyba bilietais į generalinę Ansamblių vakaro repeticiją. Eltos nuotr.

Penktadienį 10 val. pradedama prekyba bilietais į Dainų šventės Ansamblių vakaro generalinę repeticiją. Kaip skelbia renginio organizatoriai, bilietai į Kalnų parke vyksiančią koncerto repeticiją kainuos perpus mažiau nei renginio dieną.

 

„Kitų koncertinės formos generalinių repeticijų nedarome, todėl kitur žiūrovų ir nekviečiame“, – Eltai sakė Dainų šventės vadovas Saulius Liausa.

Skelbiama, kad prekyba bilietais į Ansamblių vakaro generalinę repeticiją prasidės gegužės 10 d., 10 val. Repeticija vyks liepos 2 d. 22 val. Kalnų parke. Jos metu bus atliekama visa Ansamblių vakaro programa su scenografija ir kostiumais. Visgi, kaip atkreipia dėmesį organizatoriai, repeticijos metu galimi kūrybinės grupės komentarai, pauzės, pakartojimai.

Pranešama, kad Ansamblių vakaro programoje iš viso dalyvaus daugiau kaip 4000 dainininkų, muzikantų ir šokėjų.

ELTA primena, kad šių metų birželio 29–liepos 6 dienomis Lietuvoje vyks jubiliejinė šimtmečio Dainų šventė „Kad giria žaliuotų“. Pirmasis jos renginys įvyks Kaune, Dainų slėnyje, o savaitės koncertinį ciklą uždarys Dainų dienos koncertas Vilniaus Vingio parke.

Organizatoriai primena, kad į 10 iš 14 Dainų šventės renginių bus galima patekti nemokamai, įskaitant ir stovimas Dainų dienos Vilniaus Vingio parke vietas. Šventės renginiuose dalyvaus 35 tūkst. dalyvių ir 1,5 tūkst. kolektyvų.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
1
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Skaityti komentarus (18)
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Už ką balsuosite antrajame prezidento rinkimų etape?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Ar mokate rusų kalbą?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+12 +20 C

+11 +19 C

+13 +19 C

+16 +26 C

+16 +25 C

+20 +24 C

0-6 m/s

0-7 m/s

0-7 m/s