respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Birželio 17–23 dienai)

(0)
Publikuota: 2024 birželio 16 10:29:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Asociatyvi socialinių tinklų nuotr.

 Astrologinė prognozė kitai savaitei, birželio 17–23 dienai.

 

AVINAS

Šią savaitę gali kilti keblumų, jei tvarkote finansinius, buhalterinius ar nuosavybės dokumentus, rūpinatės skolomis, mokesčiais. Gali išlįsti į paviršių tai, ką bandėte slėpti. Verčiau nesitikėkite ką nors gauti už dyką ar be pasekmių apgauti, pasinaudoti. Ir patys saugokitės apgaulių. Kad ir ką veikiate, rizika bus mažesnė, jei laikotės darbo tvarkos, saugos, eismo taisyklių, profesinės etikos, o kelionėje – kitos šalies papročių, įstatymų. Venkite svaigalų, neaiškių vaistų. Joninių savaitgalį neapsiribokite įprasta rutina.

JAUTIS

Šią savaitę galite pajusti permainų dvelksmą, bet dėl jų kamuos abejonės, baimė prarasti tai, ką tvirtai laikote savo rankose. Norint kai ką išsiaiškinti, objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos. Antroji savaitės pusė bus saugesnė, jei susilaikysite nuo abejotinų pagundų, susijusių su praturtėjimu, meile, gausiu išlaidavimu. Savaitgalį jusite poreikį ištrūkti iš namų. Tikėtini keblumai, susiję su kelione, muitais, bagažu, užsieniečiais, įstatymais ar formalumais, apie kuriuos neturite supratimo.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje vertėtų apsvarstyti profesines, turtines perspektyvas, pagalvoti, ką reikėtų veikti ir keisti, kad stabilizuotumėte padėtį. Visgi nemaža saviapgaulių ir apgaulių tikimybė, todėl būkite apdairūs. Venkite aplaidumo ir nesąžiningų manipuliacijų. Labiau rūpinkitės sveikata, subalansuota mityba, švara, higiena, grožiu. Antroji savaitės pusė stipriai įtrauks į svetimus rūpesčius. Kitiems reikės jūsų pagalbos. Kita vertus, bus lengva sugadinti santykius su kolegomis, įsivelti į intrigas.

VĖŽYS

Šią savaitę permainai ar kelionei jus skatins vidinis polėkis, romantikos troškulys. Kūrybinis įkvėpimas padės atskleisti sugebėjimus, o žavesys ir humoras leis patraukti patinkančio asmens dėmesį. Visgi keblumų žada su mokslu, užsieniečiais, įstatymais susiję reikalai. Nelengva bus darbe, stigs energijos padidėjus darbo krūviui. Derėtų kreipti didesnį dėmesį į savo psichologinę būseną. Itin tausokite sveikatą. Prieš pat Jonines nesipykite su šalia esančiais, jei norite, kad šventinis vakaras būtų įspūdingas.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje jums norėsis ramybės, stabilumo, jaukios aplinkos, tačiau kažkas neleis atsipalaiduoti ir gerai jaustis. Galite sulaukti priekaištų dėl pinigų, išlaidų ar skolų. Galbūt žmogus, kuris jus domina, sukels psichologinių galvosūkių. Greitai ir rimtai pervargsite, jei mėginsite aprėpti daugiau nei pajėgiate uoliai rūpindamiesi ir šeima, ir namų ūkiu, ir darbu. Nuo ketvirtadienio dairysitės malonumų, lengvo uždarbio. Nerimo gali kilti dėl vaikų išdaigų ar savijautos, mylimo žmogaus elgesio, slaptų priešų intrigų.

MERGELĖ

Savaitės pradžioje pavyks rasti norimos informacijos, pasireklamuoti ir kt. Regis, sulauksite ir komplimentų, ir paguodos. Visgi derėtų itin saugoti reputaciją, neskatinti apkalbų, nemėginti pergudrauti dalykinių ar vedybinių partnerių, nes tai atsigręš prieš jus. Regis, paaiškės, ar galite pasitikėti draugais, kolegomis ir netgi artimaisiais. Saugokite sveikatą, nepersidirbkite ir nebūkite patiklūs. Nuo ketvirtadienio apsiribokite įprasta buitimi, šeima. Pasistengę, per Jonines galite labai pradžiuginti mylimą žmogų, vaikus.

SVARSTYKLĖS

Ši savaitė bus prieštaringa. Gali nutikti kažkas, kas sukliudys darbotvarkę, sukels nerimo dėl karjeros, vaikų ar kt. Galbūt ieškosite būdų lengvai pralobti arba tokia galimybė bus reali, tačiau ims slysti iš rankų. Kita vertus, džiugins kai kurie susitikimai, flirtas. Galbūt kažkam įteiksite dovaną. Nuo ketvirtadienio galimi nenumatyti dalykiniai rūpesčiai. Kai kas pavyks sklandžiai, o kai kur galite apsigauti. Jei kur nors toliau vyksite, būkite atidūs kelyje. Joninių savaitgalį pasistenkite, kad jūsų aplinkoje įsivyrautų darna.

SKORPIONAS

Savaitės pradžioje nelabai galėsite kuo nors pasitikėti ir remtis. Vargins konkurencija. Meilės srityje nusimato sunkiai tramdomos aistros bei abejonės. Labiau saugokite turtą bei vaikus. Susilaikykite nuo apkalbų, intrigų. Antroje savaitės pusėje teks papurtyti piniginę vaikų poreikiams. O ir patys visko norėsite daugiau, nei reikia. Pasisaugokite apgaulių, nekokybiškų pirkinių. Regis, savaitgalį ketinate vykti į kurortą arba susitikti su giminaičiais. Dėl rizikingo elgesio kelyje galite pakliūti į bėdą.

ŠAULYS

Savaitės pradžioje svajonės ir realybė skirsis. Verčiau nerizikuokite jausmais, pinigais, nuosavybe. Tvirčiau prilaikykite piniginę, nes bus norinčių ją palengvinti. Gali pasireikšti jūsų meniniai polinkiai arba itin trauks svaigalai, domins apkalbos. Lengva įsivelti į intrigas, aferas, apsinuodyti. Itin atsargiai elkitės vandens telkiniuose. Nuo ketvirtadienio santykiai su aplinkiniais bus prieštaringi, pažadai nepatikimi. Bus nelengva suderinti Joninių savaitgalio planus su mylimu žmogumi, vaikais. Jei pavyks, bus smagu.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje galite sulaukti žinios iš jums svarbaus asmens. Galbūt išsisklaidys kai kurios iliuzijos ir teks blaiviau įvertinti planuotas perspektyvas, savo bei partnerio jausmus, draugų elgesio motyvus ar pan. Pasistenkite neišplepėti jums patikėtų paslapčių, net jei tai būtų vaikų paslaptys. Antroje savaitės pusėje atrodysite susikaupę, bet kažkas klostysis ne pagal planą, vers abejoti, painiotis. Nenumokite ranka į santykių ir sveikatos problemas. Savaitgalį būsite nusiteikę spręsti asmeninio gyvenimo galvosūkius.

VANDENIS

Ši savaitė vers rimtai dirbti ir tai kels nepasitenkinimą, ypač jei neskubės laukiamas atpildas. Mažiau kreipkite dėmesio į smulkmenas. Kai tik galite, stenkitės atsipalaiduoti nuo įtemptos situacijos. Gali būti, kad norint išsireikalauti tai, ką užsidirbote, teks pabūti įkyriems. Nieko nedarant, jus gali apvilti asmuo arba organizacija, iš kurios tikitės kompensacijos, atlygio ar kokio nors kvietimo, siūlymo. Savaitgalį jūsų nežavės Joninių šurmulys ir turbūt ieškosite nuošalesnės vietos.

ŽUVYS

Šią savaitę aktualūs bus reikalai, susiję su mokslu, teise ar užsieniu. Turbūt mintys suksis apie kelionę, naują karjerą. Gali būti tikrinama jūsų kompetencija, moralumas. Veikiausiai kils keblumų, bus lengva susikompromituoti, padaryti klaidų. Savo išsisukinėjimais galite suklaidinti ne vieną asmenį. Atsargiai kelyje, su technika. Venkite remtis sąmokslo teorijomis ir abejotinais gandais. Nepiktnaudžiaukite svaigalais. Savaitgalį veršitės bendrauti. Galite gauti gerą pasiūlymą Joninių vakarui ir ne tik.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
6
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar pasirašinėjate peticijas?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kokia oro temperatūra vasarą jums labiausiai komfortiška?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+14 +17 C

+12 +20 C

+13 +20 C

+18 +22 C

+23 +27 C

+23 +27 C

0-4 m/s

0-4 m/s

0-3 m/s