respublika.lt

Astrologinė prognozė kitai savaitei (Spalio 7–13 dienoms)

(0)
Publikuota: 2024 spalio 06 11:34:00, Sidonija Kulikauskienė (ELTA)
×
nuotr. 1 nuotr.
Socialinio tinklo nuotr.

Astrologinė prognozė kitai savaitei, spalio 7–13 dienoms.

 

AVINAS

Savaitės pradžia skatins galvoti, svajoti apie tolimas keliones, naujus potyrius. Neblogas metas dvasiniam tobulėjimui, intelektinei saviraiškai, mokslinių darbų pristatymui ir pan. Jeigu jums aktualu kur nors išvykti, persikelti ar persikvalifikuoti, teks skubiai suktis, nes nuo trečiadienio prasidės tam tikri stabdymai, konkurentų atakos. Savaitgalį nersite į visuomeninio gyvenimo verpetą. Vis dėlto dėl savo įsivaizduojamo populiarumo galite apsirikti. Regis, aplink jus bus labiau traukiančių dėmesį.

JAUTIS

Savaitės pradžia žada optimizmo, aistrų ir polėkio. Regis, daugės meilės ir gerovės, arba tai atrodys pasiekiama ranka. Mintys vis suksis apie ateitį, didelius tikslus, stambias investcijas ar pan. Savaitės pabaiga gali būti labai politizuota. Regis, aktyviai domėsitės, kas vyksta politinio gyvenimo lauke ar netgi jame dalyvausite su ypatingomis ambicijomis, visais būdais sau siekdami materialinės gerovės bei geresnių profesinių perspektyvų. Veikiausiai neišvengsite pavydo tiems, kuriems sėkmė šypsosi plačiau.

DVYNIAI

Savaitės pradžioje vyks aktyvi konkurencinė kova. Yra tikimybė, kad bus išvengta žeidžiančių epizodų arba jie jums išeis į naudą. Gali būti, kad sublizgėsite intelektine saviraiška, argumentuota iškalba, aukšta kultūra. Savaitės viduryje svarbu laiku ir tinkamai tvarkyti finansinius reikalus, dokumentus ir nepainioti viešų bei privačių interesų. Savaitgalis bus įtemptas tiems, kurie sukasi politikos arenoje. O tuo nesidomintiems tiesiog norėsis patirti neįprastų nuotykių, ištrūkti iš rutinos.

VĖŽYS

Savaitės pradžia jus pasitiks su padidintu darbo krūviu. Regis, tvirtai nuspręsite gyventi sveikiau, prisilaikydami dietos ar pan. Savaitės vidurys bus įtemptas. Regis, užvirs arši konkurencinė kova. Jeigu neturite vertingų sąjungininkų ir nesate kažkuo stipresni už „susicementavusią mafiją“, ką nors pakeisti ar laimėti bus sunku. Savaitgalis žada tam tikrą transformaciją. Galėsite įvertinti savo populiarumo lygį bei žmones, su kuriais jums pakeliui arba, kaip paaiškėjo, ne pakeliui.

LIŪTAS

Savaitės pradžioje galėsite pasidžiaugti savo populiarumu, aplodismentais. Regis, pavyks sublizgėti argumentuotais pasisakymais, geru humoro jausmu, intelektine ar kūrybine veikla. Savaitės vidurys bus „juodai“ darbinis ir ne itin palankus sveikatai.

Savaitgalį stipriai jausis konkurencija, liesis negatyvios emocijos iš jums nepalankių asmenų. Situacija bus permaininga ir optimizmas kaitaliosis su vidiniu pykčiu, apmaudu. Fortūna atrodys kaprizinga ir maloniai šypsosis ne visiems astrologiniams Liūtams.

MERGELĖ

Savaitės pradžia turėtų būti šeimyniška ir sėkminga, ypač jei nedalyvaujate politinėse kovose ir labiausiai rūpinatės savo asmeniniu gyvenimu. Galite daug nuveikti šeimos, vaikų labui, o tuo pačiu ir save palepinti. Jeigu aktualu įsigyti nekilnojamojo turto ar ką nors parduoti, išnuomoti, geriausia būtų suspėti iki trečiadienio.

Savaitgalis žada daugiau įtampos. Derėtų labiau saugoti vaikus ir itin atidiems būti kelyje.

SVARSTYKLĖS

Savaitės pradžioje daug kalbėsite, diskutuosite, reklamuositės, mokysitės ar mokysite, tvarkysite ryšių, logistikos reikalus ar pan. Gali pavykti sublizgėti iškalba, žiniomis. Savaitės viduryje atsiras trikdžių. Galite pasijusti nesuprasti, išduoti, pasiduoti nerimui, išsieikvoti buitinėse peripetijose. Savaitgalis žada daugiau intrigos, nuotykių, tačiau tai gali kainuoti. Saugokitės traumų, seksualinės prievartos, reketo. Pasitelkite išmintį, o ne pyktį – tai padės teisingiau apsispręsti.

SKORPIONAS         

Savaitės pradžioje džiaugsitės tuo, ką turite ir trokšite stabilumo, meilės, materialinės gerovės. Regis, jums nestigs vidinio komforto ir pasitikėjimo savimi bei likimu. Tikėtini tam tikri konfidencialūs susitarimai. Savaitės viduryje gali atsirasti daugiau reikalų su giminaičiais, kaimynais, kolegomis. Savaitgalį galbūt talkinsite kam nors iš jų. Arba atvirkščiai – jie atskubės jums padėti. Nuotaika bus banguojanti, sėkmė irgi permaininga.

ŠAULYS

Savaitę prasidėsite su emociniu polėkiu. Galite labai įsijautrinti, jeigu patiriate konkurenciją, turite ruoštis pristatymui, varžytuvėms ar pan. Savaitės viduryje labausiai trokšite materialinio stabilumo ir ramybės šeimoje bei savo viduje. Savaitgalį bus daug susitikimų, virtualaus ir gyvo bendravimo, naršymo internete. Gali kiek nukentėti jūsų sveikata arba piniginės turinys. Verčiau neišlaidaukite, neskolinkite ir nesiskolinkite. Visur jauskite saiką bei išlikite taktiški.

OŽIARAGIS

Savaitės pradžioje atrodysite svajingi, filosofiški. Galbūt daugiau planuosite, modeliuosite mintyse nei realiai veiksite. Gali nudžiuginti ankstesnio įdirbio rezultatai – pinigine išraiška arba populiarumo augimu, sveikatos pagerėjimu. Savaitės viduryje pasistenkite to nesugadinti savo perdėtomis ambicijos ir niurzgėjimu. Savaitgalį pasimėgaukite žemišku komfortu, saikingai paplušėkite sodyboje, namuose. Tiktų ir pagrybauti. Jeigu turite politinių tikslų, konkurentai rimtai patampys nervus.

 VANDENIS

Savaitės pradžia turėtų būti aktyvi, drauginga. Galite sublizgėti ir bendraminčių tarpe, ir net visuomenėje ar akademinėje bendruomenėje. Visgi savaitės viduryje tikėtinas energijos nuosmukis, apkalbos ir trukdymai. Tai gali persikelti ir į savaitgalį. Bet kuriuo atveju, atsipalaiduoti nepavyks. Teks atlikti tam tikrą vaidmenį, kuris reikalauja rimtų fizinių, protinių ir emocinių jėgų. Sėkmė tikėtina, tačiau bus sunku, jei jūsų nepalaiko artimieji arba jie kelia papildomų problemų. Atsargiai kelyje.

ŽUVYS

Savaitė prasidės aktyvia veikla. Ne tik intensyviai darbuositės, bet ir sėkmingai gaudysite romantikos purslus, išnaudosite kūrybinį įkvėpimą bei sportinį polėkį. Regis, nesunkiai rinksite populiarumo taškus, tuo pačiu neišvengdami apkalbų ir užkulisinių intrigų. Savaitgalį jų netgi padaugės kelis kartus. Atsakingai kalbėkite, venkite skleisti dezinformaciją, ypač jei teiksite interviu arba liesite mintis socialiniuose tinkluose. Saugokite vaikus nuo galimų pavojų. Atsargiai kelyje.

Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
4
F
Parašykite savo komentarą:
 
Komentuoti
Respublika.lt pasilieka teisę pašalinti nekultūringus, keiksmažodžiais pagardintus, su tema nesusijusius, kito asmens vardu pasirašytus, įstatymus pažeidžiančius, šlamštą reklamuojančius ar nusikalsti kurstančius komentarus. Jei kurstysite smurtą, rasinę, tautinę, religinę ar kitokio pobūdžio neapykantą, žvirbliu išskridę jūsų žodžiai grįždami gali virsti toną sveriančiu jaučiu - specialiosioms Lietuvos tarnyboms pareikalavus suteiksime jūsų duomenis.

Dienos klausimas

Ar reikia drausti rūkyti, garinti ir tam tikrose atvirose erdvėse?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kur atostogavote šią vasarą?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+1 +9 C

+2 +8 C

+2 +8 C

+8 +13 C

+7 +13 C

+11 +14 C

0-3 m/s

0-3 m/s

0-5 m/s