respublika.lt

Ką žada žvaigždės penktadieniui? (Spalio 25 d.)

(0)
Publikuota: 2024 spalio 24 18:12:00, ELTA
×
nuotr. 1 nuotr.
Socialinio tinklo nuotr.

Astrologinė prognozė spalio 25-ai, penktadieniui.

 

AVINAS. Vaidybinė, kūrybinė veikla, sportas – neblogai jums tinkantys užsiėmimai šią dieną. Nesistenkite perauklėti šeimos narių arba darykite tai labai taktiškai.Ypač kantrūs būkite su vaikais.

JAUTIS. Daugiau optimizmo ir originalumo jums tikrai nepakenktų. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba, dalį rūpesčių perduokite šeimos nariams. Patausokite save, atsipalaiduokite.

DVYNIAI. Puikiai seksis bendrauti, derėtis, plėsti gerbėjų ratą ir didinti populiarumą. Tačiau pernelyg įsismaginus, nebevaldant liežuvio kai kurie pokalbiai gali virsti ginčais.

VĖŽYS. Ši diena jums turėtų būti palanki. Vaikai, meilė, kūryba, projektinė veikla, sportas jums teiks džiaugsmo, o ir fortūna sukiosis šalia jūsų. Visgi saugokite sveikatą.

LIŪTAS. Diena labai prieštaringa. Kai kurie kontaktai, įvykiai galbūt sukels didelę įtampą. Veikla, susijusi su šeima, namais, nekilnojamuoju turtu, žada gerų rezultatų, nors irgi išvargins.

MERGELĖ. Galite išgirsti, kad kažkas rezgama jums už nugaros. Arba galite turėti išgyvenimų dėl sveikatos. Reikėtų vengti perteklinio varginamo bendravimo, tuščių kalbų.

SVARSTYKLĖS. Jūsų noras bendrauti, kažkokiam tikslui įkalbėti kitus į vakarą jau gali darytis įkyrus visiems tai girdintiems. Nepraraskite saiko ir takto, antraip nieko nepasieksite.

SKORPIONAS. Regis, šiandien būsite aktyvūs, entuziastingi ir darbingi bei traukte trauksite dėmesį.  Kita vertus, vakare jūsų liežuvis jau gali jums pakenkti. Galvokite, ką kalbate, komentuojate.

ŠAULYS. Beveik visas dėmesys bus sutelktas į užsienį, nuo rutinos nutolusius dalykus arba į mokslo, kultūros reikalus. Būsite filosofiškai nusiteikę. Gali būti, kad išbandymai tykos kelyje bei srityse, susijusiose su logistika, reklama.

OŽIARAGIS. Šiandien pravartu sutvarkyti finansinius reikalus, sumokėti įmokas, peržiūrėti senas sutartis, įsipareigojimus. Gali sustiprėti seksualumas, erotinis interesas.

VANDENIS. Šiandien teiksite prioritetą asmeniniams ir kitiems svarbiems santykiams. Diplomatiškumas, dėmesingumas labai padės versle, darbe. Visgi kai kas gali ne taip suprasti jūsų siekius.

ŽUVYS. Regis, teks matyti jums neabejingo žmogaus pastangas padaryti gerą įspūdį. Mokėkite tai įvertinti. Iš pažįstamo žmogaus ar kolegos galite gauti žinią. Galite pirkti techniką, išmaniuosius įrenginius.


Patiko straipsnis? Leisk mums apie tai sužinoti. Nepamiršk pasidalinti Facebook!
L
3
F

Dienos klausimas

Ar pritariate Helovyno šventimui?

balsuoti rezultatai

Apklausa

Kuris JAV prezidentas būtų geresnis variantas Lietuvai?

balsuoti rezultatai

Respublika
rekomenduoja

Labiausiai
skaitomi

Daugiausiai komentuoti

Orų prognozė

Šiandien Rytoj Poryt

+4 +12 C

+8 +11 C

+3 +9 C

+10 +14 C

+7 +12 C

+10 +12 C

0-8 m/s

0-4 m/s

0-4 m/s