Kitos Lietuvos žiniosAr pulsime lankytis „Michelin“ apdovanotuose restoranuose? (236)
„Respublikos“ savaitės įvykis - džiugi žinia kulinarams ir gurmanams, nes birželio 13-ąją paskelbta, jog net 26 Lietuvos restoranai įrašyti į...
2024 birželio 23 09:01:41
ReceptaiMitai ir patarimai apie mėsą: kaip išsirinkti, marinuoti ir gaminti (1)
Mėsa – dažnas produktas mūsų mitybos racione. Jos patiekalus galime valgyti kone kasdien, nes mėsa pasižymi ne tik rūšių gausa, bet ir gamybos...
2022 balandžio 20 12:15:00
ReceptaiNuo Kūčių pyrago iki sluoksniuotos tešlos eglutės: akiai patrauklūs bei skanūs šventinių patiekalų receptai
Artėjant didžiosioms metų šventėms, ko gero kiekvienas turi tradicinius, šeimos narių pamėgtus patiekalus. Visgi per šventes norisi išbandyti ir...
2021 gruodžio 23 13:06:52
ReceptaiGalvojate kaip praturtinti šventinį stalą: brandintas Kalėdų pyragas nustebins daug mačiusius
Jau pats laikas pradėti kepti Kalėdų pyragus! Nors atrodo dar labai anksti, bet šiam pyragui reikia laiko, nes jis kaip tikras stalo karalius ruošiasi...
2021 gruodžio 20 13:56:04
-2 +4 C
-7 +4 C
-5 +5 C
-5 +2 C
-2 +5 C
-1 +3 C
0-11 m/s
0-9 m/s
0-8 m/s